امروزدوشنبه, 05 فروردين 1398 23:24

برگزاری جلسه هماهنگی و آموزشی طرح پیشگیری از مصدومیت‌های غیرعمد دانش‌آموزان در گناباد

جلسه هماهنگی و آموزشی طرح پیشگیری از مصدومیت‌های غیرعمد دانش‌آموزان در مدارس شهرستان گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که به همت واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد، نمایندگانی از آموزش و پرورش به همراه مدیران و مربیان بهداشت مدارس شهرستان گناباد حضور داشتند.
بر اساس اطلاعات نظام کشوری مراقبت حوادث در سال 1389، بیست و هفت درصد حوادث ثبت شده مربوط به گروه سنی زیر 19 سال است که از این بین 4.9 درصد مربوط به گروه سنی 5 تا 10 سال، 4.6 درصد مربوط به گروه سنی 10 تا 15 سال و 12 درصد مربوط به گروه سنی 15 تا 19 سال است.
همچنین یافته‌های جهانی نشان می‌دهد که در کنار عوامل محیطی و ساختاری، رفتارهای مخاطره آمیز انسان‌ها نیز نقش بسیار مهمی در وقوع سوانح و حوادث و نیز آسیب دیدگی پس از آن دارد و به همین علت در نزدیک به دو دهه گذشته بسیاری از تلاش‌های جهانی در راستای پیشگیری از مصدومیت‌های غیر عمد کودکان بر تغییر رفتار انسان‌ها متمرکز شده است.
این طرح آموزشی با بهره‌گیری از رویکردهایی که هدفشان تغییر رفتار انسان هاست، تلاش می‌کند تا اقدامات و ابزارهایی را در اختیار قرار دهد که می‌تواند در امر پیشگیری و کاهش مصدومیت‌های غیر عمد کودکان کمک کننده باشد.