امروزشنبه, 18 مرداد 1399 02:16

پلمپ 25 واحد متخلف در گناباد و بجستان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از ابتدای افزایش نظارت‌های بهداشتی در راستای مقابله با کرونا تا کنون، 25 مرکز تهیه، توزیع ، طبخ ، عرضه و فروش مواد غذایی متخلف در شهرستان‌های گناباد و بجستان،پلمپ شده است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد صادقی‌نسب با بیان اینکه در همین مدت، 9 مکان عمومی در این شهرستان‌ها، پلمپ شد، افزود: علاوه بر این، 32 مرکز تهیه، توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی و 9 مکان عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه در این مدت،  3695 مورد بازدید مشترک توسط کارشناسان بهداشت محیط با کارشناسان سایر دستگاه‌ها انجام شد، افزود: علاوه بر این‌ها، تعداد 4987 مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی و 3416 مورد بازدید از اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد.

مسئول واحد بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز با بیان اینکه 1093 مورد گندزدایی محیطی منازل و اماکن عمومی در راستای مقابله با کرونا انجام شده است، تصریح کرد: 56 مورد نظارت بر تدفین بهداشتی اجساد و 873 مورد مراجعه حضوری و آموزش خانواده‌های دارای فرد کرونا مثبت، از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این مدت است.

مهندس حسن مردانی  افزود: ادارات و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی، بانک‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی، مراکز آموزشی، مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی و تربیتی، اماکن متبرکه، مساجد، پاساژها، مراکز پلیس +10، پیشخوان‌های دولت، پایانه مسافربری برون شهری، آرامستان‌ها و مراکز خدمات بیمه از جمله واحدها و مراکزی است که در این مدت، مورد بازدید قرار گرفته است.