امروزیکشنبه, 18 آذر 1397 23:59

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب آشامیدنی

به همت گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی برگزار شد.

ادامه مطلب...

برگزاری کارگاه‌های آموزشی بهداشتی ویژه ماه رمضان

گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسات و کارگاه‌های آموزشی مختلفی برای صنوف فعال در ماه رمضان برگزار کرد.

ادامه مطلب...

هنگام افطار نوشیدنی گرم بنوشید

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که مطالعات متعدد، نقش موثر روزه داري را در بهبود بيماري هاي مختلف نشان داده اند، خاطرنشان کرد: در اغلب بيماري‌هایی كه عادات غلط غذايي، چاقي و افزايش وزن در بروز آنها دخالت دارند، روزه داري مفيد است.

ادامه مطلب...

پوشش مراقبت‌های دوران بارداری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد 91 درصد است

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، علاوه بر انجام مراقبت‌های سلامت، با برگزاری کلاس‌های آموزشی در راستای سلامت مادر و نوزاد گام برمی‌دارد.

ادامه مطلب...

قرص برنج وخطر جدی مسمومیت‌زایی

قرص «آلومینیوم فسفید» از جمله مواردی است که برای حفاظت از دانه‌های غلات در برابر حشرات وجوندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد و در هندوستان به نام تجاری‌ای همچون کویک‌فوس(QuickPhos)، سلفوس(Celphos) و در ایران به نام قرص برنج معروف است.

ادامه مطلب...

هدف مدارس مروج سلامت، ارتقاء سلامت دانش‌آموزان است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اهمیت سلامت در جامعه دانش‌آموزی، گفت: هدف برنامه مدارس مروج سلامت، ارتقاء سلامت، افزایش توانمندی  از نظر آموزش‌های خودمراقبتی و رشد دانش سلامت دانش‌آموزان است.

ادامه مطلب...

تجلیل از سفیران سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان

همزمان با هفته سلامت، از مدیران، مربیان بهداشت و دانش‌آموزان مدارس مروج سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان تجلیل شد.

ادامه مطلب...