امروزسه شنبه, 24 مهر 1397 18:33

از مصرف تخم مرغ خام بپرهیزید و تخم مرغ و غذاهای حاوی آن را به طور کامل بپزید.

کارشناس تغذیه دانشگاه گفت: تخم مرغ یک ماده غذایی غنی از نظر پروتئین ، ویتامین ها و املاح است که می تواند محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروارگانیسم های مختلف باشد لذا بایستی از مصرف تخم مرغ خام پرهیز نموده و تخم مرغ و غذاهای حاوی آن را به طور کامل بپزیم.

ادامه مطلب...

کارگاه آموزشی توجیهی مراقبت غیر واگیر برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور چهل و پنج نفر از پزشکان و کارشناسان مبارزه با بیماری ها ی مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه به مدت دو روز در سالن زکریا برگزار شد.

ادامه مطلب...

الگوی غذایی سالم ، بهترین راهکار برای پیشگیری و درمان چاقی و اضافه وزن

کارشناس تغذیه دانشگاه در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت: همانطوری که چاقی به مرور زمان ایجاد میشود و درمان آن نیز نیاز به روندی طولانی دارد بنابراین برای بهره مندی از سلامتی و رسیدن به وزن طبیعی بدون بازگشت و عوارض جانبی باید روش درمانی مناسب را برگزید و صبر و شکیبایی نمود.

ادامه مطلب...