امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:43
ماه گذشته
بازدید کل

آغاز دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور در گناباد

آئین افتتاحیه دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور که روزهای 8 و 9 آذرماه باحضور سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات دانشجویی و دانشحویان دانشگاه‌های شمال شرق کشور برگزار می‌شود، بیش از 200 مقاله به صورت مقاله و سخنرانی ارائه می‌شود.
مقالات این همایش در محورهای بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، فنآوری و نوآوری‌های علوم پزشکی، سالمندی، سبک و شیوه زندگی، سلامت روان، علوم پایه، بهداشت محیط و حرفه‌ای، بهداشت مادر و کودک، طب مکمل، جایگزین و سنتی، سلامت دهان و دندان، سلامت خانواده، ارتقاء سلامت و سایر موضوعات مرتبط با سلامت با تاکید بر ماموریت‌های ویژه کلان منطقه ۹ آمایشی (علوم تغذیه، دندانپزشکی، علوم اعصاب، مراقبت‌های تسکینی، هنر و سلامت) به صورت پوستر و سخنرانی در غالب پنل‌های تخصصی ارائه خواهد شد.
یادآور می‌شود، ششمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور در سال 1389 در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.