امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:41
74256
56507
28767471

ارائه بیش از 200 مقاله در دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور

در دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور که در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال برکزاری است، بیش از 200 مقاله ارائه می‌شود.

به گزارش وب‌دا، دکتر علی محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و دبیر این همایش اظهار کرد: افزون بر 500 مقاله از دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شرق کشور به دیبرخانه این کنگره علمی رسید که پس از داوری‌های صورت گرفته، بیش از 200 مقاله پذیرفته شد که 185 مقاله به صورت پوستر و 50 مقاله در قالب پنج پنل تخصصی به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها در حال حاضر پارادایم فعالیتی متفاوتی نسبت به قبل دارند، ابراز کرد: دانشگاه‌ها باید به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت کنند که پژوهش‌ها به عنوان یک حلقه مهم در مسیر تحقق این مسأله است.
دکتر محمدپور با اشاره به اهمیت انجام پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه‌ها، گفت: ظرفیت دانشجویی پتانسیل خوبی برای انجام پژوهش و حرکت در مسیر دانشگاه کارآفرین است.
وی ادامه داد: گرچه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر تعداد و تعدد رشته‌ها با دانشگاه‌های بزرگ قابل مقایسه نیست ولی خوشبختانه با تلاش دانشجویان، حمایت‌های انجام شده و راهنمایی‌های ارزشمند اساتید، کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه از سال 92 تا کنون، همواره جزء چهار دانشگاه برتر در بین دانشگاه‌های هم‌تراز بوده است.
دکتر محمدپور این دستاورد را در کنار سایر موفقیت‌های به دست آمده در جشنواره‌های علمی مرهون باورداشتن به توان دانشجویان عنوان و خاطرنشان کرد: بسترسازی لازم برای اجرای کارهای پژوهشی در کنار توان علمی و تلاش دانشجویان این موفقیت‌های خوب را رقم زده است.
وی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های ریاست دانشگاه، از آقای دلشاد، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همه اساتید، دانشجویان و دست‌اندرکاران برگزاری این کنگره علمی سپاسگزاری کرد.