امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:54
32054
121177
28846446

افتخارآفرینی دانشجویان پسر در مسابقات منطقه‌ای ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور

دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین دوره مسابقات منطقه‌ای ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور، موفق به کسب 5 عنوان برتر شدند.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمودرضا متقی مدیر تربیت بدنی و سرپرست تیم اعزامی گفت: اولین دوره مسابقات منطقه‌ای ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور به مدت دو روز و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
وی افزود: در این مسابقات که در 5 رشته ورزشی دارت، طناب زنی، فریزبی، روبیک و فوتبال روی میز برگزار شد، تیم‌هایی از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، گناباد، بیرجند، سبزوار، بجنورد، تربت‌ حیدریه، تربت‌جام، اسفراین، وارستگان و نیشابور حضور داشتند.
دکتر متقی با بیان اینکه این مسابقات به صورت انفرادی برگزار شد، اظهار کرد: در پایان این مسابقات، بهروز درخشان و محمد اردمه به ترتیب مقام‌های اول رشته‌های دارت و فریزبی را کسب کردند. حسین حسن‌پور مقام دوم رشته روبیک و رضا شکرایی عنوان سوم رشته طناب‌زنی را کسب کردند. همچنین رامین نصرالله‌زاده و جواد خلیلی موفق به کسب عنوان چهارمی در رشته فوتبال روی میز شدند.
دکتر متقی در پایان از زحمات و حمایت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه و دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی جهت اعزام این تیم ورزشی، تشکر و قدردانی کرد.