امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:38

کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در سمینار دانشجویی دانش و تندرستی

در پانزدهمین سمینار دانشجویی دانش و تندرستی، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد بعد از دانشگاه علوم پزشکی شاهرود رتبه دوم از نظر تعداد مقاله ارسالی و پذیرفته شده را کسب کند.

به گزارش وب‌دا، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این همایش دو روزه که روزهای 28 و 29 بهمن‌ماه در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید، تعداد 78 مقاله در محورهای مختلف علوم پزشکی با محوریت ویژه افسردگی ارائه گردید.
علی دلشاد ادامه داد: از مجموع مقالات ارسالی و پذیرفته شده به این همایش، 33 مقاله شامل 5 سخنرانی و  28پوستر مربوط به  دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.
وی یادآور شد: در جلسه اختتامیه این سمینار از کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان کمیته تحقیقات دانشجویی برگزیده تقدیر شد.