امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:37

کسب عنوان پوستر برتر دومین کنگره بین‌المللی عفونت‌های مرتبط با مراقبت از بیمار

در دومین کنگره بین‌المللی عفونت‌های مرتبط با مراقبت از بیمار، علاوه بر کسب عنوان پوستر برتر توسط دو نفر از کارشناسان بیمارستان علامه بهلول گنابادی، مدیر توسعه و ارزيابي تحقيقات دانشگاه به عنوان داور عضو پنل تخصصی عفونت‌های مرتبط با کاتتر و دیالیز حضور داشت.

به گزارش وب‌دا، دومین کنگره بین‌المللی استراتژی‌های پیشگیری برای عفونت‌های مرتبط با مراقبت از بیمار به همت گروه اطفال، عفونی، جراحی و با حضور دانشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی به منظور آشنایی با جدیدترین دستاوردهای پژوهشگران و محققان و بحث و تبادل نظر در زمینه پیشگیری از عفونت و مراقبت از بیمار در مشهد برگزار گردید.
عفونت‌های بیمارستانی، بهداشت دست، عفونت‌های زخم جراحی، عفونت‌های کاتتر، عفونت‌های ICU و NICU و عفونت‌های ادراری از جمله محورهای این کنگره بود.
در این کنگره که علاوه بر حضور سخنرانان برجسته داخلی، سخنرانانی از کشورهای سویس، هنگ کنگ، آلمان، فرانسه، کانادا و آمریکا حضور داشتند، دکتر جلال مردانه مدیر توسعه و ارزيابي تحقيقات دانشگاه به عنوان داور عضو پنل تخصصی عفونت‌های مرتبط با کاتتر و دیالیز در دومین کنگره بین‌المللی عفونت‌های مرتبط با مراقبت از بیمار حضور داشت.
یادآور می‌شود، خانم زهره احراری سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان علامه بهلول و خانم میترا توکلی‌زاده نوقابی کارشناس واحد توسعه تحقیقات بالینی این بیمارستان، مقالات خود را با عناوین"رعایت بهداشت دست در میان کارکنان بهداشتی در بیمارستان علامه بهلول در سال 1396" و " الگوهای مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای مولد عفونت‌های دستگاه ادراری در بیمارستان علامه بهلول گناباد"  ارائه نمودند که به عنوان پوستر برتر در بخش پوستر و پوستر الکترونیک معرفی گردید. همچنین خانم مرضیه کمالی کارشناس ایمنی بیمار نیز در این کنگره شرکت داشت.