امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:34

اولین کنگره پژوهشی های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی خراسان در گناباد برگزار می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اولین کنگره پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان، اول و دوم آبان ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌‌شود.kongere97

به گزارش وبدا؛ دکتر سید علی سجادی اظهار داشت: با انتشار فراخوان این همایش، تعداد 220 مقاله از دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سایر دانشگاه ها به دبیرخانه این همایش رسید که از این تعداد، حدود 20 مقاله به صورت سخنرانی و حدود 110 مقاله نیز به شکل پوستر پذیرفته شده است.
 وی افزود: مقالات این همایش در محورهای بهداشت، پزشکی، توانبخشی، علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، سلول های بنیادی، داروشناسی، طب سنتی و تغذیه ارائه خواهد شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه از سرپرستان و دبیران کمیته‌‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌‌های خراسان جهت شرکت در این همایش دعوت شده است، خاطرنشان کرد: این کنگره پژوهشی دو روزه در مرکز همایش‌‌های کوثر دانشگاه و سالن‌ های نمایشگاهی جانبی آن برگزار می‌‌شود.
دکتر سجادی با قدردانی از حمایت های ریاست دانشگاه برای برگزاری این کنگره گفت: از دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت حیدریه، اسفراین، تربت جام و دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد که به عنوان حامیان مالی این رویداد پژوهشی با دبیرخانه کنگره همکاری داشته اند و نیز حمایت علمی تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی قدردانی می نمایم.