امروزجمعه, 03 خرداد 1398 20:27

برپایی نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش با تخفیف 35درصدی

در گرامیداشت هفته پژوهش، نمایشگاه کتاب با تخفیف 35درصدی در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه گشایش یافت.

به گزارش وب‌دا، همزمان با روز پژوهش، این نمایشگاه کتاب با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه، معاون فرماندار، معاون تحقیقات و فناوری، معاون آموزشی، معاون دانشجویی ـ فرهنگی و جمعی از اعضای هیأت علمی، اساتید، مدیران، دانشجویان و کارشناسان معاونت‌های مختلف دانشگاه و بیمارستان علامه بهلول گنابادی در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.
در این نمایشگاه، کتاب‌های متنوعی در زمینه علوم زیستی(پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشت و ...) و عمومی توسط یکی از ناشرین کشوری ارائه شده است.
یادآور می‌شود، این نمایشگاه که کتاب‌های موجود در آن با تخفیف 35درصدی ارائه می‌شود، تا پایان هفته پژوهش، همه‌روزه، صبح و عصر، پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.