امروزجمعه, 16 خرداد 1399 00:46

برگزاری کارگاه مجازی مدیکال ژورنالیزم

کارگاه مدیکال ژورنالیزم با حضور دکتر بهروز آستانه از دانشگاه مک مستر کانادا به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این کارگاه آخرین مباحث ملی و بین‌المللی در زمینه ژورنالیزم پزشکی، Modern English for Academic Writing، انواع مقالات پزشکی،  اصول نگارش مقاله استاندارد و مسایل اخلاقی مرتبط با نشر در حوزه علوم پزشکی  ارایه گردید.
دکتر بهروز آستانه از دانشگاه مک مستر کانادا و عضو سابق کمیته بین‌المللی اخلاق در نشر (COPE)، ICMJE و عضو انجمن ویراستاران مدیترانه شرقی به ارایه مطالب در این کارگاه پرداخت.
این کارگاه با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و به همت مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، در جهت توانمندسازی اعضای علمی و اجرایی مجلات علمی دانشگاه طی سه روز و به مدت 30 ساعت به صورت مجازی برگزار گردید.
دکتر رضا اسماعیلی، رییس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، ارتقای نمایه مجله Journal of Research and Health را از اهداف اصلی مرکز تحقیقات برشمرد و  حصول آن را مستلزم توانمندسازی همکاران دفتر مجله و استاندارد شدن فرآیندهای ثبت، ویراستاری، داوری، پذیرش و چاپ مقالات متناسب با استانداردهای بین‌المللی دانست.
مدیرمسول، سردبیر، همکاران سردبیر، ویراستاران علمی، مدیر اجرایی و مدیر داخلی مجله Journal of Research and Health در این کارگاه شرکت داشتند و ضمن بهره گیری از مباحث ارایه شده، مهمترین موضوعات مرتبط با فرآیندهای اجرایی دفتر مجله نیز مورد بررسی قرار گرفت.