امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 19:54

بازدید اعضای کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

اعضای کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فعالیت‌ها، پتانسیل‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد را مورد بررسی قرار داند.

tahghighat

معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: در جریان این بازدیدها، جلساتی نیز با حضور ریاست محترم دانشگاه و همچنین جمعی از معاونین، روسای دانشکده‌‌ها، اعضای هیات علمی و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار و موضوعات مرتبط با کمیته تحقیقات دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر شهلا خسروان افزود: با توجه به سابقه خوب دانشگاه در برگزاری همایش های ملی و منطقه‌ای، درخواست میزبانی بیست و دومین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت ارسال شده است که امیدواریم با توجه به بازدید اعضای محترم کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی، بتوانیم عهده دار میزبانی از این همایش ملی باشیم.

آقایان دکتر رضا علیزاده نوایی، عضو کمیسیون دائمی کنگره ملی و بین المللی تحقیقات دانشجویی، شعبان آژیر مسئول دفتر و مصطفی حسینو کارشناس کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت اعضای تیم بازدید کننده بودند.

شایان ذکر است که کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آخرین رتبه بندی، توانسته است رتبه سوم کشور را در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ سه کسب نماید.