امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:53

برگزاری جلسه مشترک دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه مشترک دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 کشور که در مشهد برگزار شد، حضور یافت.
به گزارش وب‌دا، دکتر تجددی گفت: این جلسه پیرو دعوت معاون برنامه‌ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با محوریت قراردادن و تفویض اختیارات برای کلیه خدمات سلامت قطب‌های دانشگاهی در محل سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر، پیشنهادهای تشکیل هیات امنا به صورت کلان منطقه‌ای و تفویض برخی از تصمیمات شورای گسترش به کلان منطقه‌ها جهت تصویب ارائه شد.
همچنین مقرر شد که این جلسات به صورت ماهیانه با حضور روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 برگزار گردد.