امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:59

جلسه هم‌اندیشی مسئولین درآمد، مالی و فناوری اطلاعات بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه

به همت مدیریت مالی و واحد درآمد دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسه هم‌اندیشی مسئولین درآمد، مالی و فناوری اطلاعات بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که در سالن زکریا برگزار شد، پس از ارائه توضیحات مسؤل درآمد دانشگاه در خصوص علت برگزاری جلسه و انتظارات مدیر مالی دانشگاه از واحدهای زیرمجموعه، همکاران وارد مباحث تخصصی هر واحد شدند.

برای اولین بار سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستان‌ها به صورت مجزا در حضور مسئولین امور مالی، درآمد و فناوری اطلاعات هر واحد بصورت آنلاین رصد و اطلاعات مورد نیاز سامانه های مختلف که باید از سامانه HIS دریافت شود، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت .

همچنین روند و چگونگی گزارش گیری واحدها از HIS بررسی و مقرر گردید واحدها به صورت یکنواخت اقدام به گزارش گیری کنند و هرگونه مشکل احتمالی را به واحدهای درآمد و  فناوری اطلاعات ارجاع دهند .