امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:38
بازدید کل
1996170

مسابقات والیبال درون دانشگاهی کارکنان مرد دانشگاه پایان یافت

مسابقات والیبال درون دانشگاهی کارکنان مرد دانشگاه علوم پزشکی گناباد با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت.

به گزارش وب‌دا، مرتضی رضانژاد رئیس هیئت والیبال آقایان گفت: در این دوره از مسابقات 10 تیم از معاونت‌ها و واحدهای مختلف دانشگاه حضور داشتند که در دو گروه با همدیگر به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه این مسابقات با هدف انتخاب تیم دانشگاه جهت حضور در دومین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار گردید، خاطرنشان کرد: در مجموع در این دوره از رقابت‌ها، 24 مسابقه برگزار شد.
وی تصریح کرد: در پایان این دوره از مسابقات، تیم‌های پردیس دانشگاه (علیرضا احمدی، علی صاحبی، جواد موحد، حسن رمضانی، حسن نجاری، قاسم پورعباس، مرتضی کیفی، سید محسن موسوی، رضا باقری و دکتر محمودرضا متقی)، بیمارستان 22بهمن گناباد (حسن دهقانی، محمدرضا طحان‌زاده، مهدی دری، دکتر رضا سنجری، حسین سلطانی، مهدی میرزایی، رضا کوه‌نشین، حسین رضائیان، جواد ادبی و حمیدرضا خواجوی‌مقدم) و ستاد مرکزی (حسن بینائی، علیرضا طحان، حسین رفیق، احسان امیری، سید محمد یوسف‌زاده، عبدالله مروجی، جلال باقری، محمود خصلتی، محسن داستانی و حسین ملک‌خانی) به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.