امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 13:57
بازدید کل
2098344

چهارمین جلسه هیأت امناء مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

چهارمین جلسه هیأت امناء مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار و اعضای چهارمین هیئت مدیره این مجمع انتخاب شدند.

به گزارش وب‌دا، قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت‌های اجتماعی و رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت گناباد جزء نخستین مجامع خیرین سلامت از بهمن 1388 فعالیت خود را آغاز نموده است، اظهار کرد: با توجه به هزینه‌های بالای بخش سلامت و گستردگی فعالیت‌های آن، مجمع خیرین سلامت با هدف کمک به حفظ و تقویت سلامت جامعه شکل گرفت.
دکتر مرتضی تجددی مجمع خیرین سلامت را پل ارتباطی مناسبی بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و خیرین سلامت دانست و افزود: این مجمع با شناسایی نیازها و مشکلات حوزه سلامت و اولویت‌بندی آن‌ها، کمک‌های خیرین را سازماندهی و هدفمند می‌کند.
وی با اشاره به گستردگی و هزینه‌های بالای حوزه سلامت، رفع مشکلات این حوزه را نیازمند مشارکت عمومی بیان و اظهار کرد: خوشبختانه مردم خیر و نیک‌اندیشی داریم که به همت آن‌ها، اقدامات خوب و ارزشمندی در حوزه سلامت انجام شده است.
محمدجان نیکپور مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه هم در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی، ضمن اشاره به کمک‌های خیرین سلامت در دو سال گذشته به تشریح فعالیت‌های انجام شده و اقدامات در دست اجرا پرداخت.
یادآور می‌شود، در پایان این جلسه، با برگزاری انتخابات، نه عضو اصلی و علی‌البدل و همچنین بازرس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد انتخاب شدند.