امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 18:55

حضور 44 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه در بزرگترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور

چهل و چهار نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه در بزرگترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور که در تهران در حال برگزاری است، حضور دارند.

به گزارش وب‌دا، بزرگترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور با عنوان "هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز شد.
این جشنواره در بخش‌های فیلم، تئاتر، ادبی، موسیقی و هنرهای تجسمی از جمعه 25 فروردین‌ماه آغاز شده و تا اول اردیبهشت‌ماه امسال در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.
نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی دانشجویان این جشنواره با حضور دکتر حسام‌الدین علامه قائم مقام برنامه‌ریزی و نظارت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و امیرللگانی مدیرکل فرهنگی و دبیر هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت افتتاح شد.
گفتنی است محمد رحمانیان، افروز فروزند، محسن قصابیان، ایوب آقاخانی، آزیتا حاجیان، اردشیر صالح پور و رحیم نوروزی برای داوری در بخش‌های مختلف جشنواره در حوزه تئاتر در پردیس تئاتر تهران حضور دارند.
یادآور می‌شود، همه دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور با در دست داشتن کارت دانشجویی امکان حضور در این رویداد بزرگ فرهنگی، هنری را دارند.