امروزپنج شنبه, 07 ارديبهشت 1396 15:26
41464
54683
28344012

حضور در جشنواره، سبب افزایش خودباروی و اعتماد به نفس و میل به کارهای هنری در میان دانشجویان می‌گردد

برگزیده بخش شعر نو هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گروه کارکنان و اساتید گفت: حضور در جشنواره فرهنگی، سبب افزایش خودباروی و اعتماد به نفس و انگیزه و میل به کارهای هنری در میان قشر دانشجو می‌گردد.

مهدی رمضانی، استاد کانون ادبی خلوتگاه قلم دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص اثرش که در بخش شعر نو کارکنان و استادان هشتمین دوره جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت موفق به کسب مقام اول شده است، گفت: شعر نویی که به جشنواره وزارت بهداشت ارائه کردم مرتبط با موضوع سلامت و مربوطه به بیماری سرطان بود.
وی افزود: در قالب شعر نو به موضوع فراگیر و غم‌انگیز بیماری سرطان پرداختم که خوشبختانه مورد استقبال خیلی از مخاطبان قرار گرفت. معتقدم هنر از جمله شعر مهمترین ابزار برای بیان انتقال مفاهیم مختلف از جمله موضوع سلامت به مخاطبان است و خوشبختانه برگزاری جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت و وجود بخش های مختلف هنری و فرهنگی با موضوع آزاد و سلامت که مرتبط با خیلی از دانشجویان علوم پزشکی است، توانسته متولیان برگزاری این جشنواره را به اهداف‌شان نزدیک‌تر سازد. همین که یک دانشجوی علوم پزشکی که تخصص و تحصیلش مرتبط با علم پزشکی و سلامت است در قالب ابزار هنری آثار هنری خلق می‌کند که ارتباطی با تخصصش ندارد، همین موضوع سبب افزایش روحیه نشاط، هنری و شادابی در میان این اقشار دانشجو می‌شود.
رمضانی در خصوص شعر برگزیده خود در این جشنواره گفت: ایده اولیه موضوع شعر من که مرتبط با بیماری سرطان است مدتی بود که در ذهن من نقش بسته بود و من خواستم در قالب شعر نو این معظل و بیماری و مبارزه بیمار با این بیماری را در قالب شعر بیان کنم و به متولیان سلامت کشور نیز در قالب شعر بگویم که مساله سرطان یکی از مشکلات و بیماری‌هایی است که باید در وهله نخست در راستای پیشگیری از آن اقدام کنیم تا امنیت، آرامش و شادی جمعی مردم کشور ما را تهدید کند. به هرحال حضور من در این جشنواره تجربه بسیار خوبی بود و امیدوارم در سال‌های آینده نیز آثاری به این جشنواره ارسال کنم.
وی گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت به خوبی توانسته است با برگزاری این رویداد بزرگ هنری و فرهنگی طی ۷ سال اخیر و ایجاد رقابت میان دانشجویان، کارمندان، اساتید و اعضای هیات علمی در بخش‌های مختلف هنری، ادبی، فیلم، تئاتر، موسیقی، ترانه، شعرنو و کلاسیک، انیمیشن و.... به رسالت خود نزدیک‌تر شود و همین که دانشجویان یا کارمندان دانشگاه‌های مختلف فارغ از نتیجه و کسب رتبه در این جشنواره حضور می‌یابند، سبب افزایش خودباروی و اعتماد به نفس و انگیزه و میل به کارهای هنری در میان قشر دانشجو می‌گردد.
این شاعر و مدرس ادبیات، سطح کیفی برگزاری این جشنواره را به لحاظ کیفیت آثار، مطلوب توصیف کرد و گفت: سطح آثار ارایه شده در بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیار بالا بود و همین عامل کار قضاوت هیات داوران را مشکل کرده بود البته در برخی مواقع نیز کارها از سطح کیفی خوبی نیز برخوردار نبود اما در مجموع باید گفت که امسال آثار خوبی به جشنواره ارسال شده بود.
وی وجود بخش‌های مختلف هنری و ادبی و فرهنگی در این جشنواره از جمله بخش شعر نو را سبب ایجاد علاقه و انگیزه دانشجویان و کارکنان و اساتید به شعر عنوان کرد وگفت: فکر می‌کنم نه تنها شعر نو بلکه هر شاخه‌ای از هنر و گرایش‌های مختلف هنری هواداران زیادی دارد و استعدادهای زیادی در میان دانشجویان و اساتید در این بخش‌ها وجود دارد که باید این استعدادها یک روز به منصه ظهور برسد و برگزاری این جشنواره فرهنگی بهترین فرصت برای ابراز وجود دانشجویان و نشان دادن استعدادهای نهفته آنهاست و قطعا برگزاری این جشنواره در مرحله نهایی و گردهم آمدن دانشجویان مختلف از شهرهای کشور با آداب و رسوم مختلف علاوه بر تعامل و تقویت مساله فرهنگی و اتحاد میان دانشجویان، سبب افزایش مشارکت دانشجویان در امور هنری و فرهنگی می شود.
رمضانی، برگزاری کارگاه های آموزشی، استندآپ های کمدی و برپایی تئاترهای صحنه‌ای و خیابانی و همچنین اکران فیلم‌هایی کوتاه و بلند در حاشیه این جشنواره را یکی از نقاط قوت جشنواره ذکر کرد و گفت: میزبانی پردیس دانشگاه تهران از این رویداد بزرگ فرهنگی به لحاظ وسعت و امکانات نیز ستودنی بودکه جا دارد از متولیان برگزاری این جشنواره تشکر کنم.