امروزچهارشنبه, 07 تیر 1396 09:59
ماه گذشته
بازدید کل

کسب 5 مقام برتر در دومین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت

سه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شدند در دومین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 5 عنوان برتر در رشته‌های مختلف کسب کنند.

به گزارش وب‌دا، محمد شمسی ثانی مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در مراسم دومین اختتامیه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت و دکتر فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت برگزار شد، با اهدا لوح سپاس، جایزه نقدی و تندیس جشنواره از برگزیدگان بخش فیلم و هنرهای تجسمی جشنواره تجلیل شد.
وی با بیان اینکه محمد صبوری از دانشجویان این دانشگاه موفق شد رتبه اول رشته‌های طراحی و کاریکاتور را در بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کند، اظهار کرد: این دانشجوی رشته بهداشت محیط موفق شد رتبه اول رشته کاریکاتور در بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را هم کسب کند.
وی تصریح کرد: در این مراسم از صادق حیدری به عنوان رتبه اول رشته تصویرسازی و حسین طالب‌زاده رتبه دوم رشته نقاشی خط نیز تجلیل شد.
در ابتدای این مراسم، گروه مدیحه‌سرایی رسول‌الله که متشکل از ۱۲ گروه برگزیده تواشیح تهران است با تلاوت آیاتی از قرآن کریم مراسم را آغاز کرد و پس از پخش سرود ملی کشورمان این گروه قطعه‌ای زیبا را در مدح مولای متقیان علی(ع) برای حاضران در سالن اجرا کرد.
پخش دو کلیپ از جشنواره و فعالیت مرحله نهایی، اجرای صامت گروه «مایم» با عنوان«دست» و اجرای قطعاتی خاطره انگیز توسط علیرضا قربانی، خواننده موسیقی سنتی به همراه گروهش از دیگر برنامه‌های این مراسم اختتامیه بود.
یادآور می‌شود، در اولین اختتامیه از جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دو تندیس و مقام برتر جشنواره نصیب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد شد.