امروزجمعه, 31 شهریور 1396 18:41
1909
1983510

کسب رتبه برتر شورای انضباطی دانشگاه در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور

در همایش شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با حضور دکتر تاج‌فرد مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شوراهای انضباطی برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی تقدیر شد.

به گزارش وب‌دا، دبیر شورای انضباطی دانشگاه گفت: با توجه به تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها بر اساس تعداد دانشجویان، از بین 15 دانشگاه‌ علوم‏پزشکی بین یک هزار تا ۳ هزار دانشجو، رتبه برتر به دانشگاه علوم پزشکی گناباد تعلق گرفت.
وی با بیان اینکه از بین دانشگاه‌هایی که زیر هزار نفر دانشجو دارند، دانشگاه علوم پزشکی نیشابور توانست رتبه اول را از میان هفت دانشگاه به دست بیاورد، اظهار کرد: طبق بررسی‌ها و ارزیابی‌های صورت گرفته از میان دانشگاه‌های بین ۳ هزار تا ۷ هزار دانشجو، دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق به کسب رتبه نخست از میان ۱۴ دانشگاه شد. همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشهد‏ در بین 9 دانشگاه‌ دارای بیش از 7 هزار دانشجو، حایز رتبه نخست شد.
یادآور می‌شود، در این همایش بر اساس ارزیابی صورت گرفته، هیچ یک از دانشگاه‌ها مرتبه «عالی» کسب نکرده‌اند و فقط دانشگاه علوم پزشکی گناباد با کسب امتیاز 944 ، مرتبه «بسیار خوب» را کسب کرده است. همچنین تعداد ۲۲ دانشگاه در مرتبه «خوب» قرار گرفته و ۱۹ دانشگاه «متوسط» شده‌اند. در این ارزیابی ۳ دانشگاه «ضعیف» بوده و هیچ دانشگاهی «بسیار ضعیف» نبوده است.
گفتنی است در این همایش از هادی نعمتیان دبیر شورای انضباطی دانشگاه با اهداء تقدیرنامه از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر شد.