امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:01
بازدید کل
1996170

کسب سه مقام برتر کشوری در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

دو دانشجو و یک نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شدند در بخش شفاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مقام‌های برتر کشوری دست یابند.
Jashnvare-Ghoran22
به گزارش وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مرحله نهایی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از 25 الی 28 تیرماه سال‌جاری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید.
دکتر محمدحسن مینوئیان افزود: خوشبختانه در این دوره از جشنواره، سمانه نجفی مقام اول رشته ترتیل در بخش اساتید، سید محمد طباطبایی مقام سوم در رشته قرائت تحقیق دانشجویان و جلال مومن مقام چهارم در رشته ترتیل دانشجویان را کسب کردند.
وی با بیان اینکه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دوره‌های پیشین این جشنواره نیز موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری شده بودند، تصریح کرد: حدود ۵۰ هزار نفر در بخش‌های مختلف مسابقات قرآنی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شرکت داشتند.
در این دوره از مسابقات سید محمدجواد مجتبوی از کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه نیز به عنوان نماینده کمیته فنی و داور محاسب وزارت متبوع انتخاب گردید.
یادآور می‌شود، شرکت کنندگان در سه گروه دانشجویان، کارکنان و اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در ۳۸ رشته مختلف، در هشت بخش رقابت های خود را برگزار کردند.