امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:02
بازدید کل
1996170

سومین جلسه کمیته ورزش دانشگاه در سال 96 برگزار گردید

سومین جلسه کمیته ورزش دانشگاه در سال 96 با محوریت برنامه‌ریزی در جهت حضور تیم‌های ورزشی در دومین المپیاد ورزشی کارکنان برگزار گردید.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمودرضا متقی، دبیر کمیته ورزش دانشگاه گفت: با توجه به برگزاری دومین المپیاد ورزشی کارکنان در بخش آقایان که آبان‌ماه امسال برگزار می‌شود، سومین جلسه کمیته ورزش دانشگاه با محوریت برنامه‌های پیشنهادی هیئت های ورزشی جهت حضور بهتر، منسجم‌تر و شایسته‌تر در این دوره از مسابقات در اتاق اجلاس مجموعه ورزشی پوریا برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه که با حضور روسای هیئت‌ها و اعضای کمیته ورزش برگزار گردید، دکترکیان‌مهر، باقری، کامرانی، پاکار، کفشی و اکبرپور به عنوان روسای هیئت‌های والیبال، فوتبال روی میز، فوتسال، دارت، تیراندازی و تنیس روی میز به ارائه برنامه‌های پیشنهادی خود تا پایان سال پرداختند و پس از بحث و تبادل نظر اعضاء، برنامه‌های قابل اجرا مصوب و مورد تایید این کمیته قرار گرفت.
دبیر کمیته ورزش دانشگاه اظهار کرد: تیم‌های ورزشی کارکنان زن در قالب سه تیم والیبال، تنیس روی میز و دارت در دومین المپیاد کارکنان حضور داشتند که ضمن ارائه بازی‌های چشمگیر، توانستند نتایج خوب و قابل توجهی را نسبت به دوره‌های قبلی کسب کنند.
دکتر متقی ابراز امیدواری کرد که تیم‌های ورزشی آقایان نیز بتوانند در این دوره از المپیاد، ضمن ارائه بازی‌های خوب و شایسته، به مقام‌های برتر دست پیدا کنند.
وی در پایان از زحمات و حمایت‌های دکتر احمدی رئیس دانشگاه، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع و اعضای کمیته ورزش در راستای تقویت برنامه‌ها و مسابقات ورزشی کارکنان قدردانی کرد.