امروزپنج شنبه, 31 خرداد 1397 04:54

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جشنواره نشریات تیتر ۱۰

در اختتامیه جشنواره تیتر ۱۰ که با حضور دکتر محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، جمعی از مسئولان و مدیران این وزارت‌خانه و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور و فعالان نشریات دانشجویی برگزار شد، از حدود ۱۳۰ برگزیده دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه نشریات دانشجویی قدردانی شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این مراسم که در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران برگزار شد، صادق حیدری دانشجوی ترم ۷ رشته بهداشت حرفه‌ای، موفق به کسب رتبه برتر کاریکاتور در بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی و رتبه برتر کاریکاتور نشریه سوژه در بخش دانشگاه‌های سراسر کشور شد و در بخش مقاله علمی در نشریه روپوش سفید هم خانم هاجر علیزاده دانشجوی ترم ۵ رشته پزشکی به مقام دوم دست یافت.
دکتر مینوئیان اظهار کرد: انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت و خانه نشریات در مناطق ۱۰ گانه دانشگاه‌های علوم پزشکی، برگزاری نمایشگاهی با نام هزارتوی مطبوعات، کارگاه‌های مختلف در حوزه نشریات، برگزاری استندآپ کمدی، اجرای کنسرت و گردشگری از دیگر برنامه‌های این جشنواره بود.
یادآور می‌شود، دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی موسوم به "تیتر ۱۰"، امروز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه با اعلام اسامی برگزیدگان بهترین آثار بین دستگاهی به کار خود پایان می‌دهد.