امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:27
بازدید کل
2043864

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهرماه 96

اردوی توجیهی و گردشگری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به منظور آشنایی دانشجویان با قوانین و آئین‌نامه‌های آموزشی و آشنایی با فعالیت‌های معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی ـ دانشجویی و دفتر نهاد رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور ۲۳۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود دختر و پسر برگزار شد، معاونان و مدیران دانشگاه، ضمن بیان اهداف و برنامه‌های دانشگاه، به تشریح قوانین آموزشی ـ دانشجویی در حوزه مربوطه خود پرداختند.
همچنین در این جلسه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون تحقیقات و فناوری، مدیر آموزشی، مدیر دانشجویی و مدیر فرهنگی ضمن تبریک به دانشجویان، فعالیت‌های حوزه‌های مختلف دانشگاه را معرفی و تشریح کردند.
معرفی و تشریح وظایف و فعالیت‌های اساتید مشاور، حراست و شورای انضباطی دانشگاه، پخش کلیپ، برپایی نمایشگاه دستاوردهای کانون‌های دانشجویی و قرائت سوگندنامه در جوار شهدای گمنام از دیگر برنامه‌های اردوی توجیهی دانشجویان در روز اول اردو بود.
در روز دوم این اردو نیز دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ضمن زیارت بقعه متبرکه امام‌زاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک، از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی این شهر دیدن کردند.