امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:28
ماه گذشته
بازدید کل

همایش روایت مهر با حضور والدین دانشجویان ورودی مهر96

همزمان با آغاز بهار تعلیم و تربیت در سال تحصیلی 97-1396، همایش روایت مهر با حضور والدین دانشجویان ورودی مهر96 دانشگاه در تالار دکتر روحانی پردیس برگزار شد.

مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه با هدف اصلی افزایش تعامل بین دانشگاه، خانواده و دانشجویان و افزایش پشتیبانی والدین از دانشجویان به منظور سازگاری بهتر آنان با شرایط تحصیل در دانشگاه، زندگی در خوابگاه‌های دانشجویی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ـروانی، حساس سازی ذهنی خانواده نسبت به مختصات زندگی دوران دانشجویی فرزندان و نظارت صحیح بر فرزندان در طول دوران دانشجویی، اقدام به برگزاری همایش «روایت مهر با والدین» نمود.
خانم حاجی‌وثوق، مسئول اداره مشاوره و سلامت روان ضمن تبریک سال تحصیلی جدید و عرض خیرمقدم به دانشجویان و خانواده‌هایشان، پس از معرفی خدمات این اداره، از آمادگی کامل کارشناسان این مرکز برای خدمت به دانشجویان خبر داد.
یادآور می‌شود، در ادامه این جلسه، علاوه بر سخنرانی مشاورین مرکز مشاوره و سلامت روان، نشست‌های مشترکی بین مشاوران با والدین برگزار و به سوالات آنان پاسخ داده شد. همچنین در پایان کتابچه «۸ قانون در برخورد با دانشجویانی که دور از خانه تحصیل می‌کنند» بین والدین توزیع شد.