امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
2030
2098344

آغاز کارگاه منطقه‌ای شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در گناباد

کارگاه آموزشی دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان 11 دانشگاه‌ علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، این کارگاه منطقه‌ای به مدت دو روز و با حضور دبیران و کارشناسان شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، اصفهان، گلستان، خراسان شمالی، سمنان، بیرجند، شاهرود، سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه و گناباد در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار می‌شود.
این کارگاه با حضور دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف توانمندسازی و ارتقاء مهارت‌های دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی دانشجویان 11 دانشگاه علوم پزشکی شرکت کننده در این کارگاه برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به موفقیت شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۱۳۹۵ گفت: با توجه به تقسیم‌بندی دانشگاه‌ها بر اساس تعداد دانشجویان، از بین ۱۵ دانشگاه‌ علوم‏ پزشکی بین یک هزار تا سه هزار دانشجو، رتبه برتر به دانشگاه علوم پزشکی گناباد تعلق گرفت.
دکتر مینوئیان افزود: شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۹۵ در رتبه‌بندی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، توانست با کسب امتیاز ۹۴۴ مرتبه "بسیار خوب" را کسب کند.
یادآور می‌شود، پس از پایان این کارگاه آموزشی و به منظور بررسی وضعیت آموزشی دبیران و کارشناسان شوراهای انضباطی، آزمونی تشریحی از آئین‌نامه و شیوه‌نامه شوراهای انضباطی به عمل خواهد آمد.