امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
2030
2098344

علم بدون تهذیب بی‌فایده است

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: علم و تخصص بدون ایمان و تهذیب بی‌فایده است.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در افتتاحیه کارگاه منطقه‌ای شورای انضباطی دانشجویان که در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که با صداقت خدمت می‌کنند، ایمان را در کنار علم و تخصص خود به همراه دارند وگرنه کسی که کامپیوتر یا کتابخانه متحرک بشود ولی ایمان و تهذیب نداشته باشد، قطعا ضررش بیشتر از منفعت او خواهد بود.
وی از جوانان به خصوص نخبگان به عنوان سرمایه‌های اصلی هر کشوری یاد کرد و افزود: به رغم هجمه شدید دشمن، برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی اجازه شکار صددرصدی جوانان را نداده است، هرچند عده‌ای از آن‌ها آسیب دیدند و قربانی شدند.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه جوانان، نوک پیکان حمله و تهاجم فرهنگی دشمنان هستند، ابراز کرد: خوشبختانه هنوز هم جوانان زیادی هستند که با تبعیت از ولایت، فعالانه راه شهدا را ادامه می‌دهند و این فرصت ارزشمندی است که در اختیار داریم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، کار و فعالیت در حوزه فرهنگی را دشوار و دیربازده عنوان وتصریح کرد: در مقابل هجوم‌های ضد فرهنگ، اسلام و ارزش‌ها ضروری است افرادی برای دفاع، راهنمایی و مدیریت صحنه‌های فرهنگی حضور فعالی داشته باشند.
وی عنوان کرد: با وجود اینکه دشمنان از جنگ فیزیکی و سخت بر علیه انقلاب اسلامی قطع امید کردند ولی اهداف خود را در حوزه جنگ نرم با شدت ادامه می‌دهند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب در ابتدای سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین فهمیده، تاکید کرد: این شهید نوجوان با شهادت خود به همه انسان‌های باایمان و ارزش‌گرا در زمان ما آموخت که انسان با وجود سن کم، می‌تواند تاثیرگذاری بالایی داشته باشد.