امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
2030
2098344

رویکرد شورای انضباطی، آموزشی و پیشگیرانه است

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کارگاه آموزشی شورای انضباطی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: رویکرد شورای انضباطی دانشجویان، آموزشی و پیشگیرانه است.

به گزارش وب‌دا، دکتر وحید صرامی با بیان اینکه این پیش از این، دو کارگاه منطقه‌ای شورای انضباطی دانشجویان در دانشگاه‌های دیگر برگزار شده است، اظهار کرد: از سال 90 و با تدوین شاخص‌هایی در حیطه شورای انضباطی، شاهد ارتقاء کمی و کیفی شوراهای انضباطی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بودیم.
وی از شورای انضباطی به عنوان یک نهاد شبه قضایی در دانشگاه یاد کرد و افزود: این نهاد باید در خدمت حفظ فضای امن و آرام آموزشی دانشگاه‌ها قرار بگیرد و از همین‌رو بدون داشتن نگاه صرفا قضایی، شوراهای انضباطی دانشگاه‌ها را بر اساس آموزش و پیشگیری ارزیابی می‌کنند.
دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت تاکید کرد: دبیران و کارشناسان شورای انضباطی موظف هستند تا آموزش‌ها و آگاهی‌های لازم را به دانشجویان بدهند تا شاهد کاهش تخلفات و ناهنجاری‌های محیط‌های دانشگاهی باشیم.
دکتر صرامی افزود: در همین راستا کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای همه کسانی که با دانشجویان در ارتباط هستند، برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه نگاه ما به دانشجویان این است که آن‌ها خواهر و برادر و از خویشانمان هستند، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا اندک ناهنجاری‌ها و عدم سازگاری‌ها را با کمترین عوارض مرتفع و دانشجویان خاطی را به راه درست و اصلاح دعوت نماییم، چراکه دانشجویان فطرت پاکی دارند و با اندک اشاره و تذکری، دوباره به مسیر اصلی که همان تحصیل و تهذیب است، برخواهند گشت.
دکتر صرامی ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این دانشگاه در بخش شورای انضباطی جزء رتبه‌های برتر در بین دانشگاه‌های هم‌تراز است و دیبر شورای انضباطی این دانشگاه به عنوان ارزیاب کشوری انتخاب شده است.