امروزیکشنبه, 29 بهمن 1396 14:06
29234
53125
28896751

روایتی از معصوم(ع) در معامله خدا با نیکوکاران / «به کمتر از بهشت برای تو راضی نخواهم شد.»

جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در پایگاه انتقال خون و اهدای بخشی از خون خود، به یاری زلزله‌زدگان غرب کشور شتافتند.

به گزارش وب‌دا، حادثه تلخ و غم‌انگیز زمین‌لرزه چند روز گذشته در غرب کشور و از دست دادن جمعی از مردم دلاور، گرچه همه هموطنان را اندوهگین و عزادار کرد اما از سوی دیگر صحنه‌های زیبایی از همدردی، کمک، محبت و نوع‌دوستی را به نمایش گذاشت و افراد با روش‌های مختلف ضمن ابراز تاسف از این حادثه، با مصیبت‌دیدگان ابراز همدردی و کمک کردند.
مقام معظم رهبری هم سه‌شنبه شب در جلسه‌ای با حضور رؤسای قوای سه‌گانه و تنی چند از مسئولان کشور، جاری‌شدن خون محبت و همیاری در رگ‌های جامعه اسلامی را از تأثیرات اینگونه حوادث دانستند و گفتند: «این حوادث همه را به حضور در صحنه‌های همیاری وارد می‌کند و امیدواریم در اثر این محبت و برادری، برکات الهی شامل حال مردم دلاورِ سرزمین پهلوان‌پرور کرمانشاه و همه ملت ایران شود.»
خداوند متعال همه ما انسان‌ها را به گونه‌ای آفریده است که برای رفع امور و نیازهایمان به هم محتاج باشیم و این چرخه نیازها، گاهی اوقات صحنه‌های زیبا و دلنشینی را می‌آفریند.
حیات بخشیدن به یک انسان یکی از زیباترین جلوه‌های ایثار و کار خدایی کردن است و از این‌رو خداوند متعال در آیه ۹۲ سوره آل عمران می‌فرماید: «هرگز به نيكوكارى نخواهيد رسيد تا از آنچه دوست داريد، انفاق كنيد و از هرچه انفاق كنيد قطعا خدا بدان داناست.»
وقتی آنچه را که برایش ارزش فراوانی قائل هستیم و در راه خداوند متعال می‌بخشیم، در حقیقت به سرمایه بزرگ‌تری دست یافته‌ایم، آن طوری که امام صادق(ع) درباره اهمیت رفع نیاز حاجت مسلمان دیگری فرمودند: «هر مسلمانى كه نياز و حاجت مسلمانى را برطرف نمايد، خداى متعال به او مى‌فرمايد: اجر و ثواب تو به عهده من است و به كمتر از بهشت براى تو راضى نخواهم شد.»
 بخشش از جان در واقع نهایت ایثار است و این روزها بعد از حادثه غم‌انگیز زلزله، نمونه‌ای از این ایثار را در اهدای خون هموطنان می‌بینیم.
جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام و همراه با سایر اقشار مردم از ساعات اولیه وقوع زمین‌لرزه با حضور گسترده در محل پایگاه انتقال خون و اهدای بخشی از خون خود تلاش کردند تا در حیات بخشیدن به انسان‌های مصدوم و نیازمند نقش‌آفرینی کنند.