امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:46
این ماه
ماه گذشته
بازدید کل

برپایی نمایشگاه‌های «جواهرانه» و «اقتصاد مقاومتی»

همزمان با هفته وحدت، دو نمایشگاه‌ «جواهرانه» و «اقتصاد مقاومتی» در محل ورودی سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه گشایش یافت.

به گزارش وب‌دا، در مراسم افتتاح نمایشگاه‌های‌ «جواهرانه» و «اقتصاد مقاومتی»، امام جمعه، سرپرست دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان و معاون و مدیران حوزه‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور داشتند.
مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: نمایشگاه جواهرانه با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برپا شده است که در آن، چادر و محصولات حجاب با حدود 30 تا 40درصد تخفیف به دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد عرضه می‌شود.
جواد باقری با بیان اینکه پوسترهایی با موضوع عفاف و حجاب در این نمایشگاه ارائه شده است، اظهار کرد: کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی نیز علاوه بر معرفی طرح ختم قرآن و ارائه فعالیت‌های قرآنی خود، مطالبی درباره طب اسلامی عرضه کرده‌اند.
وی با اشاره به ارائه کتاب‌های مرتبط با موضوع عفاف و حجاب در قالب میز کتاب در این نمایشگاه، اظهار کرد: بررسی موضوع حجاب از نگاه علوم روانشناسی، فیزیولوژی و جامعه شناسی، تفاوت‌های مرد و زن، وصیت‌نامه شهدا درباره حجاب در قالب پوستر در این نمایشگاه ارائه شده است.
باقری ادامه داد: همچنین با توجه به نامگذاری امسال باعنوان «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» از سوی مقام معظم رهبری، نمایشگاه‌ «اقتصاد مقاومتی» برپا شده است که در آن، محصولات بافتنی، ترشیجات و سبزیجات، عسل، محصولات گیاهی و صنایع دستی همچون سفال در قالب غرفه‌های مختلفی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.
وی یادآور شد: نمایشگاه‌های «جواهرانه» و «اقتصاد مقاومتی» روزهای 11 تا 14 آذرماه، همه روزه از ساعت 14 – 12 و عصرها از ساعت 20 – 18 برای بازدید دانشگاهیان دایر است.