امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 15:24

پیام تبریک مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز دانشجو

حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب، امام جمعه‌ی گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پیام های جداگانه ای روز دانشجو را تبریک گفتند.tabrik-daneshjo
متن پیام حجت الاسلام صادقی نسب به این شرح است:
دانشجویان و فرزندان عزیزم:
سلام علیکم
ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام ولادت دو مولود خجسته، پیامبر رحمت (ص) و امام صادق (ع) و هم گرامیداشت روز دانشجو و 3 شهید عزیز فهیم دانشجوی 16 آذر سال 32، برای همه شهدا بویژه شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، علو درجه را از خداوند مسئلت می نمایم.
16 آذر، روز بیداری عزیزان دانشجویی است که در سال 32 نماد استکبار ستیزی شدند که نمادی شد برای بدنه دانشجویی کشور، که مجموعه‌ای متعهّد و دارای احساس مسؤولیت نسبت به آرمان های دانشجویی همچون علم، عدالتخواهی ، آزاداندیشی و آزادیخواهی است.
دانشجویان عزیز باید بدانند که طلب علم و دانش از بهترین عبادات در اسلام است که در روایات آمده " العلم افضل من العباده" طلب علم از عبادت مستحبی،بالاتر است.
دانشجویان در حقیقت فرهیختگان جامعه هستند و هر چه بیشتر در تحصیل علم و  خودسازی تلاش کنند و بکوشند، ان شالله مهارت ها و تخصص های لازم را فرا می گیرند، تا بیشتر بتوانند به جامعه خدمت کنند، و هم نزد خدا و هم نزد خلق، عزت و احترام داشته باشند.
رسالت بزرگ دانشجویان امروزه مبارزه با جنگ نرم دشمنان اسلام است، زیرا مقام معظم رهبری دانشجویان را افسر مبارزه با جنگ نرم معرفی کردند و بنابراین دانشجویان که در تحصیل و خودسازی و خدمت به اسلام و مردم موفقند، بهترین الگوهایی برای نسل جوان می باشند و چنین دانشجویانی راه شهدا را ادامه میدهند و مایه افتخار کشور هستند.
ضمن گرامیداشت مجدد این روز عزیز خدمت همه شما دانشجویان و فرزندان عزیزم، ان شاءلله خداوند به همه شما توفیق حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت ایران اسلامی را که باعث خوشبختی دنیا و آخرت است مرحمت فرماید
.
                                                                            ومن الله التوفیق
                                                                          حسن صادقی نسب

متن پیام دکتر مینوئیان نیز به شرح ذیل است:
بسمه تعالی

۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ نمایانگر روح استکبارستیزی،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی دانشجویان ایران در پرتو اسلام عزیز است.
۱۶ آذر که نماد پایمردی و حق طلبی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم و اختناق و سرسپردگی است ، یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استبداد و استعمار سپر کردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند.
این روز، روز رستاخیز اندیشه هاست ؛ روز طلوع اندیشه های نو، روز انسانهای فرهیخته و بالنده، روز اندیشه های ناب و روز گسستگی جهل و نابخردی ها ، این روز، روزی است که دانش دوستان با دستان مهربان و اندیشه های نابشان از دوستی ها سخن خواهند گفت.
با گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی واین روز بزرگ، که تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری است، اینجانب، ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام ولادت دو مولود خجسته، پیامبر رحمت (ص) و امام صادق (ع)؛  ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم واندیشه در کشور، خاصه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان عزیز را از خداوند منان خواهانم.
درخاتمه، به روان پاک همه دانشجویانی که جان خود را در راه سربلندی و آزادی این سرزمین در سالهای قبل و پس از انقلاب اسلامی و دوران پر افتخار دفاع مقدس فدا کردند درود می فرستم.

دکتر محمد حسن مینوئیان حقیقی
                                                                معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد