امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 15:23

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.16
در ابتدای این مراسم که با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، جمعی از معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در محل سالن همایش های کوثر برگزار شد، متن پیام دکتر باذلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی که برای این مراسم ارسال شده بود، قرائت شد.
در بخشی از پیام دکتر باذلی که توسط مدیر روابط عمومی دانشگاه قرائت شد آمده است: بسیار مایل بودم تا در مراسم روز دانشجو، به عنوان یکی از مهمترین مناسبت های دوران دانشجویی شرکت کنم و حضورا روز دانشجو را به شما دانشجویان عزیز و فرهیخته دانشگاه تبریک عرض نمایم. اما به دلیل ضرورت پیگیری امورات مربوط به دانشگاه و نیز شرکت در اجلاس سراسری روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، این توفیق از من سلب شد.
دکتر باذلی در ادامه پیام با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، روز دانشجو را به دانشجویان دانشگاه تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود که دانشجویان با توکل بر خدای متعال، و تلاشی ثمربخش و مبتنی بر خردورزی و بصیرت و قدردانستن فرصت ارزشمند دوران دانشجویی، علاوه بر جهاد علمی، با حضور خردمندانه و آگاهانه در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی و نقش آفرینی موثر در تعالی علمی و فرهنگی جامعه، گامی دیگر در مسیر شکوفایی و اقتدار ایران اسلامی بردارند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک روز دانشجو گفت: ۱۶ آذر که نماد پایمردی و حق طلبی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم و اختناق و سرسپردگی است، یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استبداد و استعمار سپر کردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند.
دکتر محمد حسن مینوئیان با اشاره به وقایع سال ۱۳۳۲ عنوان کرد: بعد از کودتای ۲۸ مرداد سال۱۳۳۲، نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا به ایران آمد تا موجب از سرگیری روابط ایران با بریتانا شود و این موضوع باعث التهاب فضای دانشگاه ها و موضع گیری دانشجویان در مقابل حضور نماینده ی کشور استعماری در ایران شد که این جنبش ها در روز ۱۶ آذر به اوج خود رسید و در اثر تیراندازی نظامیان سه نفر از دانشجویان به شهادت رسیدند.
وی اظهار کرد: ما امروز گردهم آمده ایم که یاد و خاطره ی شهدای آن روز، مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی، مهدی شریعت رضوی را گرامی بداریم و به مقام والای دانشجویان ادای احترام کنیم.
دکتر مینوئیان، با بیان روایتی از امام صادق علیه السلام تصریح کرد: دوران جوانی، بهترین دوران برای کسب علم و دانش، بالندگی روح و رشد معنوی است.
در ادامه مراسم یکی از کارشناسان مسائل سیاسی با اشاره به اینکه نام دانشگاه با نام جنبش دانشجویی عجین شده است گفت: فضای دانشگاه باید سیاسی باشد اما دانشجو نباید سیاست زده باشد بلکه باید مطالبه گر در زمینه های فقر، فساد، تبعیض و... باشد چرا که این دانشجویان هستند که ارکان های آینده جامعه هستند و باید مشکلات مردم را بشناسند و در صدد حل آن ها بر آیند.
دکتر رضا عابدی گناباد افزود: جنبش های دانشجویی منحصر به ایران نیست بلکه در تاریخ غرب، سال ۱۹۶۴ در آمریکا و  سال ۱۹۶۷ و ۱۹۶۸ در فرانسه شاهد شکل گیری فعالیت های گسترده دانشجویی بودیم به طوری که نظام سرمایه داری و تبعیض نژادی در این کشورها را به چالش کشید.
وی اظهار کرد: این حق طلبی ها و عدالت طلبی ها مخصوص فعالیت های دانشجویی است و با توجه به این که روز دانشجو، یادآور شهدای دانشجو در طی جنبش دانشجویی ضد ظلم و آرمان خواهانه دانشجویان است، نباید از فعالیت های دانشجویی غافل شد.
در پایان این مراسم، از دانشجویان نمونه دانشگاه در جشنواره دانشجوی نمونه و دانشجویان فعال فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، بسیج دانشجویی، ستاد شاهد و ایثارگر و تیم والیبال دختران دانشجوی دانشگاه که موفق به کسب جام اخلاق در المپیاد ورزشی وزارت بهداشت شده بودند، تقدیر شد.
این مراسم با اجرای برنامه هایی همچون اجرای زنده ی موسیقی توسط دانشجویان، مسابقه و اهدای جوایز پایان یافت.
شایان ذکر است در حاشیه برگزاری این مراسم، نمایشگاهی با موضوع توان موشکی ایران، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، برپا شده بود که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.