امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:33

رونمایی از اولین «گزارش خبری تلویزیون مفدا» در دانشگاه

با حضور مسؤولان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از اولین «گزارش خبری تلویزیونی مفدا گناباد رونمایی شد.mefda1
                                                                لینک اولین قسمت بخش خبری تلویزیون مفدا
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در مراسم رونمایی از این گزارش خبری تلویزیونی، گفت: پس از تولید سه برنامه رادیو مفدا، با تلاش ۱۰ نفر از خبرنگاران کمیته دانشجویی مفدا گناباد و مدیر روابط عمومی این معاونت، اولین مجموعه خبری مفدا گناباد، شامل ۹ گزارش خبری از فعالیت‌های فرهنگی، دانشجویی، پژوهشی و.. یک ماهه اخیر دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تولید شد.
دکتر محمد حسن مینوئیان افزود: در این مجموعه خبری که برای اولین بار به این شکل در مفداهای دانشگاه های علوم پزشکی کشور تولید شده است، دو گوینده خبری و ۹ خبرنگار، گزارش‌هایی از اردوهای جهادی، مراسم های جشن هفته وحدت و روز دانشجو و... را به تصویر کشیده‌اند.
وی اظهار کرد: تلویزیون خبری مفدا-گناباد، با گویندگی دانشجویان حسام دولت آبادی و نیلوفر فصیحی و گزارشگری آقایان، امید یکتا منش، سعید خیاط، سید حسن سیدان، حمید رضا کریمی، حسام دولت آبادی، سعید وکیلی نیا و خانم‌ها، مهدیه میرزایی، مهدیه شمسی و منیره انصاری و تدوین، تصویر برداری و کارگردانی حسین توکلی ثانی مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به مدت ۳۰ دقیقه تولید شده است.