امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 17:04
بازدید کل
1999

آ‎غاز ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت

ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، آغاز شد و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه جشنواره قرآن و عترت مراجعه کنند.

مسابقات جشنواره قرآن، بهار سال آینده در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شده و برگزیدگان به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.
همچنین مرحله کشوری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت تابستان سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار خواهد شد. این جشنواره با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها برگزار می‌شود.
مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در سال ۹۷ با موضوعات (قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن کریم- اذان و تواشیخ مناجات خوانی-ترجمه خوانی-دعا- ابتهال-نرم افزار و اپلیکیشین-شبکه های مجازی-خوشنویسی- فیلم کوتاه-معرق و منبت کاری-شعر – فیلم نامه نویسی ونمایشنامه نویسی-داستان نویسی-نقاشی و طراحی-عکاسی-تذهیب کاری- طراحی پوستر- دکلمه خوانی-کتابخوانی-مقاله – پژوهش-نقد و تلخیص کتاب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار خواهد شد.
دانشگاهیان برای ثبت نام جهت حضور در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت به این  سایت http://quran.behdasht.gov.ir مراجعه کنند.