امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 17:03
بازدید کل
1999

غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه به مناسبت دهه فجر

159980در گرامیداشت دهه مبارک فجر، مراسم زیارت عاشورا و غبار روبی مزارشهدای گمنام دانشگاه با حضور مسئولین و کارکنان مراکز آموش عالی گناباد برگزار شد. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و امام جمعه شهرستان در این مراسم گفت: رژیم پهلوی با کمرنگ جلوه دادن و به حاشیه راندن باورهای دینی و ارزش‌های اسلامی، برنامه اسلام‌زدایی را در پیش گرفته بود و به صورت عملی قوانین و دستورات قرآن را زیر پا گذاشته و بی و بند و باری و فسق و فجور را ترویج می کرد که اگر حضرت امام خمینی(ره) علیه طاغوت قیام نمی‌کرد و انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید، از اسلام جز نامی در تاریخ باقی نمی‌ماند.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: شاه برای اجرای نیات خصمانه خود، علما و آمرین به معروف را اعدام، زندانی یا تبعید می‌کرد و مسئولیت‌های کلیدی و مهم کشور را در اختیار بهایی‌ها، صهیونیست‌ها، فراماسونرها و افراد فاسق قرار داده بود.
وی اظهار کرد: در دوران پهلوی، اسلام، قرآن و مساجد، غریب و روحانیت منزوی شده بود، منابع و ثروت های کشور توسط آمریکایی و اروپایی ها غارت می شد در حالی که مردم در محرومیت شدید به سر می بردند و امام راحل وقتی اسلام را در خطر دیدند، قیام نموده و امر به معروف و نهی از منکر کردند.
وی گفت: با حضور گسترده مردم، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و اسلام، قرآن، نماز، دین، معنویت و ارزش‌های دینی زنده شد و با وجود ترفندهای دشمنان در 40 سال گذشته، ایران اسلامی اینک به عزت و پیشرفت‌های بسیار دست یافته است.
در پایان این مراسم مزار دو شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد عطر افشانی و غبارروبی شد.