امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:55

برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه‌زهرا(س) ویژه دانشجویان

در آستانه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، مراسم جشنی با حضور دانشجویان در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام محمد فلاح استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم با تبریک میلاد حضرت زهرا(س)، به بیان جایگاه زن در اسلام پرداخت و اظهارکرد: جایگاه باعظمت و والای زن در اسلام نیاز به پاسداری دارد.
وی با تاکید بر لزوم وجود عزت و غرور در یک زن مسلمان، تصریح کرد: غرور، بخل و ترس از جمله ویژگی‌های است که باید در وجود زن باشد.
 حجت‌الاسلام فلاح در ادامه به تبیین نوع و میزان غرور، بخل و ترس لازم در وجود یک زن مسلمان پرداخت و گفت: اولین کسی که باید حافظ عزت یک زن مسلمان باشد، خود اوست و زنان مسلمان باید به خاطر زن بودن، به خود ببالند و افتخار کنند.
قرائت قرآن توسط اخروی از حافظان و قاریان قرآن کریم و دانشجوی نمونه مقطع دکترای دانشگاه فردوسی مشهد، سخنرانی محمد شمسی، مدیر فرهنگی دانشگاه در خصوص جشنواره سیمرغ و فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی، اجرای تئاتر توسط گروه تئاتر کارکنان، اجرای موسیقی توسط گروه موسیقی دانشجویان و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه‌های این مراسم جشن بود.