امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:28

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) باحضور پرسنل دانشگاه

جشن میلاد حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه در محل تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر فرهنگی دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، گفت: مادران و زنان نقش مهمی در جامعه ایفا کرده و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.
محمد شمسی ثانی، حضرت زهرا(س) را مایه فخر و مباهات همه مسلمانان و خصوصاً شیعیان دانست و افزود: الگوگیری از شخصیت کامل و بی بدیل دخت رسول خدا(ص) برای تمام زنان مایه آرامش و سعادت در زندگی خواهد بود.
وی ضمن تقدیر از مشارکت حداکثری دانشگاهیان دانشگاه، در جشنواره بین‌المللی سیمرغ، اظهار کرد: اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در نهمین دوره این جشنواره، ۱۱۰۲ اثر در بخش های ادبی، هنرهای تجسمی، فیلم، موسیقی و تئاتر ثبت کردند که امیدواریم همچون دوره‌های قبل این جشنواره، شاهد درخشش دانشگاهیان دانشگاه، در این جشنواره بزرگ باشیم.
وی با اشاره به شروع فرآیند بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت، از همه دانشگاهیان دانشگاه برای ثبت نام حداکثری در این جشنواره دعوت کرد.
تجلیل از نفرات برتر مسابقه حفظ و تفسیر سوره واقعه، اجرای تئاتر طنز، موسیقی، مسابقه و پخش کلیپ، از دیگر برنامه‌های این مراسم جشن بود.