امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 19:39

تقدیر از نفرات برتر مسابقات ورزشی درون دانشگاهی جام فجر

در جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از نفرات برتر مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان زن "جام فجر" تجلیل شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه در این مراسم که در سالن ابن‌سینا برگزار شد، به اهمیت ورزش در سلامتی اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر سبک زندگی و کاهش تحرک بدنی، اختصاص زمان‌هایی در روز برای انجام ورزش و فعالیت بدنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به استرس و فشارهای کاری، اظهار کرد: انجام ورزش با ایجاد روحیه شادابی و نشاط موجب افزایش بهره‌وری و راندمان کاری کارکنان خواهد شد.
دکتر باذلی با قدردانی از فعالیت‌های حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که شاهد ارتقاء فعالیت‌های ورزشی کارکنان باشیم.
مدیر تربیت بدنی و مسئول برگزاری این جشنواره هم در این مراسم گفت: این مسابقات ویژه کارکنان زن دانشگاه و در رشته‌های والیبال، دارت، تنیس روی میز و تیراندازی در بین علاقمندان به این رشته‌ها برگزار شد.
دکتر محمودرضا متقی با بیان اینکه این مسابقات با حضور کارکنان زن معاونت‌های مختلف دانشگاه، بیمارستان‌ علامه بهلول گناباد، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان و اورژانس برگزار شد، گفت: هدف از این مسابقات ایجاد روحیه نشاط و شادابی و ترغیب همکاران به ویژه کارکنان زن به انجام فعالیت بدنی و ورزش بخصوص ورزش‌های همگانی است.
وی افزود: این امر موجب تقویت روحیه همدلی و انسجام در بین پرسنل محترم دانشگاه و نیز بیشتر شدن رفاقت‌ها در کارکنان بخش‌های مختلف دانشگاه می‌شود.
دکتر متقی در پایان از حمایت‌های دکتر باذلی ریاست دانشگاه و دکتر مشکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای برگزاری این مسابقات قدردانی کرد.
نتایج مسابقات در رشته‌های مختلف به شرح زیر است؛
دارت:
1 -  لیلا غفاریان (پردیس دانشگاه)
2 -  ملیحه شارعی‌نیا (پردیس دانشگاه)
3 - راحله محرابی (پردیس دانشگاه)
تنیس روی میز:
1 -  ملیحه جوانبخت (معاونت بهداشت)
2 - زهرا حسینی (معاونت بهداشت)
3 -  معصومه نیک پور(بیمارستان علامه بهلول گنابادی)
تیراندازی با تفنگ بادی:
1 - مریم سلیمان‌زاده (ستاد مرکزی)
2 - اعظم صباغ (معاونت بهداشت)