امروزسه شنبه, 20 آذر 1397 19:57

برگزاری آزمون بخش آوایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

آزمون بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

آزمون بخش آوایی مرحله دانشگاهی  بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت با حضور شرکت‌کنندگان در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
مسابقات بخش شفاهی برادران در مسجد پیامبر اعظم(ص) و بخش خواهران در سالن ابن‌سینا برگزار گردید که شرکت‌کنندگان در بخش‌های قرائت ترتیل و تحقیق و حفظ قرآن کریم به رقابت پرداختند.
داوری این دوره از مسابقات را آقایان مهدی حزار، علی‌محمد پوررضا، مرتضی پورنادری و رضا نیک‌روش و خانم‌ها صفاری، مصیبی و بصیری از اساتید برجسته قرآنی شهرستانی و استانی در دو بخش برادران و خواهران بر عهده داشتند.
مدیر فرهنگی دانشگاه گفت: در این آزمون مجموعا ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان ثبت‌نام نمودند که اساتید، کارکنان و دانشجویان در  رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ سوره واقعه و حفظ یک، سه، پنج، ده، بیست و کل قرآن کریم به رقابت پرداختند.
محمد شمسی افزود: آزمون کتبی این جشنواره در سه بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان در محل ساختمان آموزشی دانشگاه  برگزار گردید.
وی خاطرنشان کرد: در مراسم اختتامیه این جشنواره که در ترم آینده برگزار خواهد شد، از برترین‌های آزمون شفاهی و کتبی با حضور قاریان برجسته کشوری و مسئولین دانشگاه، تقدیر به عمل خواهد آمد.
یادآور می‌شود، نفرات برتر مرحله دانشگاهی بر اساس سهمیه اعلام شده از مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مرحله کشوری این جشنواره که  تابستان امسال در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می‌گردد، راه می‌یابند.