امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:43

پایگاه خبری مفدا دانشگاه، رتبه نخست کشور را کسب کرد

بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پایگاه خبری مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، رتبه اول را در بین پایگاه‌های خبری مفدا دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرد.

به گزارش وب‌دا، مهدی معماری مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، آورده است: در راستای اجرای اولین دوره طرح رتبه‌بندی فعالیت‌های شعب دانشگاهی مفدا در بازه شش ماهه اول سال 96 و بر اساس امتیاز فعالیت‌های رسانه‌ای پایگاه‌های خبری مفدا در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی، 10 شعبه دانشگاهی برتر مفدا مشخص و معرفی شدند که بر این اساس پایگاه‌های خبری مفدا دانشگاه‌های علوم پزشکی گناباد، تبریز و رفسنجان به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
وی یادآور شد: از این پس، فعالیت‌های رسانه‌ای شعب دانشگاهی مفدا به صورت سالانه و بر اساس شیوه‌نامه مربوطه، رتبه‌بندی و اعلام خواهد شد.