امروزسه شنبه, 24 مهر 1397 18:37

پایان مسابقات فوتسال درون دانشگاهی کارکنان مرد دانشگاه

مسابقات فوتسال درون دانشگاهی کارکنان مرد دانشگاه علوم پزشکی گناباد با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمودرضا متقی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: در این دوره از مسابقات 10 تیم از معاونت‌ها و قسمت‌های مختلف دانشگاه حضور داشتند که در دو گروه با همدیگر به رقابت پرداختند.
وی اظهار کرد: این مسابقات با همت کمیته ورزش دانشگاه تحت عنوان جام رمضان و با هدف انتخاب بازیکنان تیم دانشگاه جهت حضور در المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار گردید.
وی افزود: در این دوره از مسابقات در مجموع 24 بازی انجام شد که در نهایت تیم‌های اورژانس بیمارستان علامه بهلول گنابادی، پردیس دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
دکتر متقی در پایان از حمایت‌های دکتر باذلی، ریاست دانشگاه و دکتر مشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای برگزاری این مسابقات قدردانی کرد.
مقام اول: تیم اورژانس بیمارستان علامه بهلول گنابادی
آقایان : مهدی نوری ـ کاظم جوادی ـ حسن عجم ـ الیاس حسین‌زاده ـ سیدحسین سعیدی ـ رضا رادمنش ـ امیر پورقیصر ـ حسین پورعباس ـ میثم حداد ـ رضا عادلی ـ حمید جفایی ـ حسین ملکخانی
مقام دوم: تیم پردیس دانشگاه
آقایان : احسان امیری ـ محمدحسین انصاری ـ هادی سلیمانی ـ بهرام رشیدی ـ سید محسن موسوی ـ علی اصغر خواجه ـ محسن داستانی ـ کامران رشیدی ـ هاشم فلاح ـ حسین نظامی ـ بلال برازوان ـ حسین توکلی