امروزسه شنبه, 24 مهر 1397 18:32

تامین خوابگاه کارآموزی دانشجویان در مشهد

با هدف تامین محل اسکان مورد نیاز دانشجویان برای گذراندن کارآموزی، دو خوابگاه ویژه آقایان و خانم‌ها در مشهد فراهم شده است.

به گزارش وب‌دا، مدیر دانشجویی دانشگاه گفت: مطابق سنوات گذشته و بنا بر اعلام نیاز معاونت آموزشی دانشگاه جهت تامین خوابگاه برای دانشجویانی که در تابستان کارآموزی دارند، پس از پیگیری‌های انجام شده و مکاتبات صورت گرفته از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی، ۲ خوابگاه جهت اسکان دانشجویان تامین شده است.
علی اکرامی افزود: از آنجایی که غالبا دانشجویان حاضر در کارآموزی تابستانی غیر بومی هستند، لذا برای اسکان در شهر مشهد و طی کردن مدت کارآموزی دچار مشکلاتی می‌شوند که معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هرساله با اجاره کردن فضای خوابگاهی و تامین اسکان مورد نیاز دانشجویان در جهت رفع این مشکلات گام برداشته است.
وی افزود: دانشجویانی که در تابستان ۱۳۹۷ در مشهد مقدس کارآموزی دارند،  باید پس از هماهنگی با اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه و دریافت تاییدیه امورخوابگاهها، جهت استفاده از خوابگاه به این آدرسها مراجعه کنند:

آقایان: مشهد - ابتدای خیابان دانشگاه - میدان سعدی - خوابگاه دانشجویی خودگردان پارس نو
خانمها: مشهد - میدان تقی آباد - بعد از کوهسنگی ۳ - پلاک ۹۵ - خوابگاه دانشجویی پردیس

مدیر دانشجویی دانشگاه یادآور شد: دانشجویان باید کلیه قوانین و آیین‌نامه‌های داخلی خوابگاه و قوانین پوشش و رفتار حرفه‌ای را در مدت اقامت رعایت نمایند. همچنین ساعت مجاز خروج از خوابگاه ۶ صبح و آخرین ساعت مجاز ورود به خوابگاه ۲۱:۳۰ شب می‌باشد.