امروزسه شنبه, 24 مهر 1397 18:33

10 مردادماه؛ آخرین مهلت تحویل آثار بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

بر اساس اعلام دبیرخانه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آخرین مهلت تحویل آثار بخش های ادبی ـ هنری ـ پژوهشی و فناوری به این جشنواره 10مردادماه امسال است.

به گزارش وب‌دا، شرکت‌کنندگان در این بخش‌ها می‌توانند تا روز چهارشنبه 10مردادماه، آثار خود را به مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه (آقای مجتبوی) تحویل نمایند.
یادآور می‌شود؛ مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طی روزهای ۱۸ تا ۲۱ مهرماه در زیباکنار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می‌شود و جوایز برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره در سه آیین اختتامیه به آنها اهدا خواهد شد. تندیس، لوح یادبود و جوایز نقدی از جمله جوایزی است که به برگزیدگان بخش پایانی جشنواره قرآن و عترت اهدا خواهد شد.