امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:36

کسب رتبه برتر شورای انضباطی دانشگاه برای سومین سال متوالی

به گزارش وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: در ارزیابی سالانه شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد برای سومین سال متوالی در بین دانشگاه‌های برتر کشور قرار گیرد.
دکتر محمدحسن مینوئیان اظهار کرد: این ارزیابی هر ساله و پس از بررسی شاخص‌های تشکیلات، امکانات، آموزش و دادرسی پرونده‌های انضباطی صورت می‌گیرد که بر این اساس، شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی گناباد توانست با کسب ۹۳۰ امتیاز (از ۱۰۰۰ امتیاز) و قرار گرفتن در مرتبه "بسیارخوب" که بالاترین مرتبه ارزیابی است، به این موفقیت دست یابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، تاثیر میزان تسلط دبیر و کارشناس شورای انضباطی بر آیین‌نامه و شیوه‌نامه انضباطی را از شاخص‌های جدید بخش آموزش ارزیابی معرفی کرد و گفت: در این بخش خوشبختانه موفق به کسب بیش از ۹۷ درصد امتیاز شده‌ایم که دانشگاه را در زمره دانشگاه‌های پیشرو قرار داده است.