امروزسه شنبه, 30 مرداد 1397 18:37

برگزاری دوره ارتقاء حافظین و قاریان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور

دوره ارتقاء حافظین و قاریان دانشگاه‌های علوم پزشکی با حضورکارشناسان و دانشجویانی از سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در افتتاحیه این دوره که به مدت یک هفته در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود، گفت:  در حال حاضر مشغول اجرای برنامه سال سوم این برنامه ۵ ساله هستیم. این برنامه‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال پیگیری است و با نظارت وزارت بهداشت در مرحله اجراست.
دکتر بحرالعلوم با بیان اینکه باید در فعالیت‌های حوزه قرآن و عترت به دنبال رشد خود و دیگران باشیم و نه صرفا جهت رقابت، اظهار کرد: ‎وزارت بهداشت در این حوزه برنامه‌های پنج ساله‌ای را تدوین کرده ‌است که در حال حاضر مشغول اجرای برنامه سال سوم آن هستیم.
وی، برنامه‌های حوزه قرآن و عترت وزارت بهداشت را در سه حوزه تبلیغی، آموزشی و پژوهشی عنوان و ابراز کرد: در بخش تبلیغی برنامه، به دنبال جذب حداکثری مخاطبین جهت فعالیت درحوزه قرآن و عترت هستیم و برای ما حتی جذب یک نفر هم موضوعیت و اهمیت خاصی دارد و این امر"جذب "در این زمان که عقاید و افکار مردم مورد حمله و هجمه بی‌امان دشمنان قرار دارد از ارزش فوق‌العاده‌ای برخوردار است و در حوزه آموزشی، ارتقاء فعالیت‌های آموزشی را دنبال خواهیم کرد.
دکتر بحرالعلوم، برنامه فعالیت در بخش پژوهشی در حوزه قرآن و عترت را برنامه‌ای بلند مدت دانست و گفت: این بخش اهمیت ویژه‌ای دارد و در تلاش هستیم تا رابطه بین قرآن و سلامت را تعریف کنیم و کارگروه خاصی جهت پیگیری این امر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شده است.
یادآور می‌شود؛ کارشناس قرآنی مدیریت تعالی فرهنگی و سه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دوره ارتقای حافظین و قاریان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور یافتند.