امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:35

برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت ورزشی فرزندان پرسنل دانشگاه در تابستان 97

به همت کمیته ورزش دانشگاه، کلاس‌های اوقات فراغت رشته‌های مختلف ورزشی ویژه فرزندان پرسنل دانشگاه در تابستان 97 برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: به منظور غنی‌سازی اوقات فراغت فرزندان پرسنل دانشگاه در ایام تعطیلات تابستان، به همت کمیته ورزش، کلاس‌های ورزشی در دو بخش پسران و دختران برگزار شد.
دکتر محمودرضا متقی با بیان اینکه کلاس‌های ورزشی اوقات فراغت در ماه‌های تیر و مرداد در پردیس دانشگاه برگزار شد، افزود: در بخش پسران کلاس‌های ورزشی فوتسال، فوتبال چمن، تنیس روی میز، شنا، اسکیت، والیبال و شطرنج و در بخش دختران، کلاس‌های ورزشی والیبال، اسکیت، شنا و شطرنج برگزار شد.
وی استقبال از این کلاس‌ها را خوب و چشمگیر عنوان کرد و گفت: از حمایت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه و دکتر مشکی معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کمیته ورزش دانشگاه در راستای برگزاری این کلاس‌ها قدردانی می‌کنم.