امروزچهارشنبه, 21 آذر 1397 18:27

دوران دانشجویی بهترین فرصت برای تحصیل علم و خودسازی است

امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه گفت: دوران دانشجویی بهترین فرصت برای تحصیل علم و خودسازی است.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در این مراسم که با حضور دانشجویان جدیدالورود در سالن همایش‌‌های کوثر برگزار شد، با تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: دوران دانشجویی با توجه به اینکه جوانان از نظر استعداد، نشاط و فراگیری در حد بالایی هستند، بهترین فرصت برای تحصیل علم و خودسازی است که باید به بهترین نحو از این فرصت استفاده کرد.
وی با بیان اینکه زمان به سرعت می‌گذرد، ابراز کرد: بعضی‌ از افراد از این فرصت به خوبی استفاده می‌کنند و مهارت‌های لازم را برای زندگی و خدمت به خلق فرا می‌گیرند و برخی هم ممکن است دچار غفلت شوند که در طی زمان قابل اصلاح نباشد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: همه مسئولان، مدیران، اساتید و همکاران دانشگاه برای دانشجوها مانند پدر و مادرهای دلسوزی هستند که برای فرزندانشان تلاش می‌کنند و امیدوارم شما دانشجویان هم با تلاش و پشتکار خود مایه افتخار دانشگاه باشید.
وی خاطرنشان کرد: ورود به دانشگاه فقط برای ارتقای علمی نیست بلکه باید ایمان، ادب، اخلاق و معنویت هم فرق کند و والدین دانشجویان احساس کنند که فرزندشان پس از ورود به دانشگاه علاوه بر ارتقای علمی، از نظر اخلاقی و معنوی هم رشد یافته‌اند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه همه امکانات مورد نیاز برای رشد و پیشرفت دانشجویان فراهم شده است، تاکید کرد: تلاش شده است تا فضای خوب و مناسبی در اختیار جوانان به عنوان سرمایه‌های اصلی کشور قرار گیرد تا بتوانند در مسیر تعالی علمی و اخلاقی گام بردارند.
وی در ادامه با اشاره به بستر مناسب فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و موفقیت‌های بدست آمده در این عرصه، به تشریح فعالیت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و کانون‌های آن پرداخت.