امروزچهارشنبه, 21 آذر 1397 18:28

مراسم آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی 97 برگزار شد

مراسم آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی 97 با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این جلسه با هدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود با قوانین و آئین‌نامه‌های آموزشی و آشنایی با فعالیت‌های معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی ـ دانشجویی و دفتر نهاد رهبری در دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور 260 نفر از دانشجویان جدیدالورود در سالن همایش‌‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، پس از سخنرانی رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و کارشناسان مرتبط با حوزه‌های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به بیان اهداف، وظایف و قوانین حوزه‌های مختلف پرداختند.

دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در ابتدای این مراسم با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان جدیدالورود، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به دلیل برخورداری از امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مطلوب، تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، ارائه خدمات متنوع رفاهی، ورزشی و همچنین بهره‌مندی از استادان متعهد و متخصص، جایگاه ممتازی در سطح کشور دارد.
وی، دانشجویان را به استفاده از این ظرفیت‌ها و بسترهای مناسب موجود توصیه نمود و در ادامه به تشریح فعالیت‌ها و وظایف واحدهای مختلف معاونت فرهنگی و دانشجویی و کانون‌های دانشجویی پرداخت.
معرفی و تشریح فعالیت‌ها توسط معاون تحقیقات و فناوری، مدیر آموزشی، مدیر دانشجویی و مدیر مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.
معرفی و تشریح وظایف و فعالیت‌های اساتید مشاور و شورای انضباطی دانشگاه، پخش کلیپ و قرائت سوگندنامه در جوار شهدای گمنام پایان بخش برنامه‌های اولین روز اردوی توجیهی دانشجویان ورودی 97 بود.
یادآور می‌شود؛ برنامه‌های دومین روز اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود در شهر کاخک برگزار شد.