امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:35

تقدیر از مربیان کلاس‌های اوقات فراغت فرزندان پرسنل دانشگاه

طی مراسمی از مربیان کلاس‌های ورزشی ویژه فرزندان پرسنل دانشگاه که تابستان امسال برگزار شده بود، قدردانی گردید.

در این مراسم که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کمیته ورزش دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئولین تربیت بدنی دانشگاه و مربیان کلاس‌های اوقات فراغت، برگزار شد، مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: در کلاس‌های امسال اوقات فراغت که با حضور ۳۱۰ نفر از فرزندان پرسنل دانشگاه، در ماه‌های تیر و مرداد برگزار شد، ۱۵ مربی خانم و آقا، حضور داشتند.
دکتر محمودرضا متقی افزود: در این دوره دو ماهه، فرزندان پرسنل در رشته‌های والیبال، شنا، اسکیت، ژیمناستیک و شطرنج زیر نظر مربیان مجرب در مجموعه ورزشی پوریا پردیس دانشگاه، آموزش‌های لازم را کسب کردند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم پس از ارائه مطالبی توسط معاونین، مدیران و مربیان کلاس‌ها، از ۱۵ مربی خانم و آقا تجلیل گردید.